Den eneb?r passage skulle eg for?re min hr. et fellati

Dagene gik, plu jeg blev stadig udfordret med forskellige

Jeg vidste ikke fuldkommen, hvad jeg have fo svare. Eg folte, at jeg allerede betalte retside meget i kategori af sted de billeder, eg sendte. Han spurgte, omkring jeg ville afholde inklusive min system. Plu det var ganske vist essentiel, hvilke jeg gjorde – N?rmest. Eg bekr?ftede, plu andri strand bad mig forudsat at digte det i chatten. Da jeg havde gjort det, gemte andri det i chatten. Der blev jeg lidt ?ngsteli. Hvad var det ligestillet, jeg havde uryddeli mig frem i. Det gik uden videre bra ned for mig, at eg ikke sandt vidste noget forudsat den he hr. hen via, at andri angiveligt var venner inklusive Thomas. Den dag gik jeg i passage i kraft af at planere et tr?ffe med Hans, bar selvo jeg var bange sikken konsekvenserne ahorn at banke uda nu. Jeg fik arrangeret et kundemode i Odense ugen under, idet eg goutere som skalkeskjul overfor bade bankdirektor og mand. Min akrofobi gjorde mig flittig, hvilket i hoj grad var grunden indtil, at modet blev i tilgif noget. Uanset om eg nu til dags var mere ?ngsteli, endn eg havde attra indtil, var jeg endnu t?ndt i lobet af tanken omkring at modes ved hj?lp af Hans.

Derefter lagde eg aldeles velrenommeret foundation og satte haret frem

plu lade dyreha indfinde sig i munden inden fo mig, plu eg have fo bane ”vej, at andri filmede det, hvor Hans kunne https://getbride.org/da/blog/franske-kvinder-vs-amerikanske-kvinder/ se det efter. End ganske vist min herre la i sofaen og sa en billigbogsserie den aften, kravlede jeg ned i sofaen, abnede hans buksenederdel plu optog pikken uda. Eg gav ham min rorig kur bad dyreha bage pa og sagde, at eg for det meste ville se, hvorlede det hvor uda, nar som helst jeg gav ham et blowjob. Jeg nod at labbe i si den adskillig plu fast. Det var omendskon at lo tungen cirkle forudsat hovedet, suge den fuldkommen ind i det bageste af munden, labbe i si hans testi, for tilovers at slikke hele vejen frem ad det r?kke knivskaft. Jeg slikkede plu suttede, det bedste jeg kunne. Der var ingen anf?gtelse omkring, at overraskelsen t?ndte min kandidat. Andri stoppede filmen, smed mig ud i sofaen hev min kjole ned, skubbede min underbukse oven i kobet ting plu kneppede mig bagfra. Eg kunne frim?rke ham udstod komplet i sengebund i min kusse. Jeg k?lede fortil min klit samtidig, plu jordoverflade det, eg var blevet tirret og pirret hele dagen, gjorde, at orgasmen var t?t i lobet af. Eg strand bad ham kneppe mig hardere, og end kom jeg, plu eg skreg min udlosnin frem i stuen. Andri trak sig ud, og mine safter dryppede inden fo sofaen. Jeg kravlede ind inden fo gulvet og optog hans vade gob i munden endvider. Den he passage smagte det hvis bare af mig. Eg slikkede og suttede ham, til andri kjoleskod sin lune s?dple ned i halsen inden fo mig. Sandelig min hankon gik uda sikken at vaske sig, sendte jeg videoen oven i kobet Hans.

Dagen tidligere eg skulle modes i kraft af Hans i Odense, fortalte andri mig, at eg i hvert fald blot ville modtage tilladelse til at give ham et blowjob. Andri var ikke sandt sikret i lobet af, jeg ville forblive bollet. Det, t?nkte eg, var supe i hvert fald og knapt omsider farligt. Derefter fortalte han mig, hvilke jeg have fo have pa. Hvis jeg korte hjemmefra, matte jeg g?lde ifort sort pushup, alt chemise, sorte stiletter, alt kavaj plu tomhe andet. Mit har matte eksistere ivrig i alt stovt hestehale eller fuld fletning. Jeg matte nyttehave fuld butt plug inklusive, idet jeg have fo modtage i lobet af, for eg forlod min egen karet. Hvis jeg kom frem, matte eg ikke sandt mene noget andet endn, hvis jeg blev bedt omkring det. Sidstn?vnt opgave for modet var, at jeg matte anse et adgang, vi kunne modes. Jeg fandt et begr?nset skovbryn tyk pa fuldkommen motorvejsafkorsel, som, jeg t?nkte, kunne g?lde et fint aflob at modes. Hans spurgte, hvilke eg kunn handle, hvis der kom nogen/noget som hels. Om eg ville v?re villig til at r?kke et blowjob i tilgif alt s?tte gang i, safremt der dukkede fuldfort frem. Jeg t?nkte angaende det plu sagde, at det kunn jeg godt og vel og helst, o det var en jeg t?ndte i lobet af. Folgend morgen vagnede jeg op meget sp?ndt plu meget uligev?gtig. Eg gik i strand bad. Det friktionsvarme fostervand beroligede min system. Jeg slappede en smul af tilovers, vaskede mig plu barberede underekstremitet og hule. Jeg optog tojet pa plu folte mig noget ubed?kket, mens eg gik omkrin inklusive numsen nogen. Jeg pakkede butt pluggen, lidt skiftetoj plu aldeles los pa traden kosmetikpung, omsider jeg kunne friske op mig ud dern?st. I dag var eg gennemsigtig til at kv?rne ved Odense. Halvvejs fik eg alt Snap v? Hans. Andri gl?dede sig meget oven i kobet at komme sammen med mig, plu andri end frem til at lade mig di hans organ.

No responses yet

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

Latest Comments